Zeewierkookworkshop met The Green Chef
Eten verbindt dus laten we daarom de te tijd nemen voor onze maaltijden! Volgens Jethro van Luijk, ook wel The […]
Eten verbindt dus laten we daarom de te tijd nemen voor onze maaltijden!
Volgens Jethro van Luijk, ook wel The Green Chef, maakt het huidige tempo van het leven het soms moeilijk om voldoende tijd te besteden aan onze maaltijden.
Benieuwd naar zeewier als voeding (van de toekomst)? Doe mee met de zeewierkookworkshop, waarin we met The Green Chef een aantal gerechtjes bereiden. Zeewier is een enorm duurzame eiwitbron, ongelooflijk gezond en heeft die bijzondere umami smaak! Samen gaan we aan de slag met vers en gedroogd zeewier. En uiteraard gaan we alles wat we klaarmaken ook proeven.
Datum: vrijdag 28 juli 2023
Tijd: 13.00 uur – 14.30 uur (met uitloop naar 15.00 uur)
Entree:
– Kookworkshop €20
– Kookworkshop incl. museumbezoek ‘WEED’ €25
– Kookworkshop met de Ooievaarspas €10
– Kookworkshop incl. museumbezoek ‘WEED’ met Ooievaarspas €12,50